1- غذایی غلیظ است.
2- غذای غلیظ غذایی است که در بدن خون غلیظ تولید میکند.
3- نفاخ و دیر هضم و اکثار آن ایجاد کننده دل درد و اسهال می شود.
4- همچنین مصرف قارچ باعث ایجاد انسداد در مجاری مختلف بدن به ویژه کبد می شود.
5- مصرف زیاد آن از اسباب بیماری هایی مثل سکته ، فالج، و قولنج شناخته شده است.
برای کاهش عوارض این مادهمصرف ادویه های گرم(متناسب با مزاج افراد) مثل خردل، نمک، شوید، پونه، آویشن،فلفل و زنجبیل پرورده توصیه شده است.
6- مصرف همزمان با آب سرد، گوشت و تخم مرغ منع شده است.
نظرات شما عزیزان:
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
برچسبها: