از بیماری هایی که به ندرت در مردها اتفاق می افتد و عارضه و ناراحتی هایی را دربر دارد نعوظ های طولانی مدت که منشا آن عصبی می باشد و در دراز مدت این بیماری باعث شده به مویرگ ها و سایر عروق فشار وارد شده و از جمله عوارض آن فشار به قلب و بالا رفتن فشارخون و سردرد شود لذا جهت مداوا از داروهای گیاهی می توان بنا به تشخیص نوع مزاج غالب استفاده نمود و الحمدالله در این زمینه با توجه به تشخیص بیماری راه کارهایی که اصل ریشه یابی و پرهیزات و برنامه غذایی و استفاده از داروی گیاهی بدون عوارض گزارش شده تدبیراتی اتخاذ و به فضل خدا شفا حاصل خواهد شد.
در صورت تمایل جهت درمان خدمتگذاریم....
برچسبها:
اسیدی شدن خون (ترش شدن) در اثر تنفس سطحی و بدکار کردن اعصاب و عضلات، درد که موجب فرمان واکنش استرس غیر ارادی صادر میشود که قلب سریع تر کار می کند. کبد قند و چربی را برای تامین انرژی آزاد می کند عوامل لخته کننده خون برای جلوگیری از خون ریزی زخم ها افزایش می یابند در صورت مزمن بودن وضعیت ، هورمون های استرس افزایش یافته و در افراد ستیزه جو اغلب عادات نامناسب از قبیل پرخوری ، استعمال دخانیات و مصرف الکل هم دارند
درمان:
1- استفاده از چای بادرنجبویه خداقل روزانه سه نوبت.
2- استفاده از معجون (اعصاب ، استرس ، نگرانی، سردرد، حافظه ) روزی دو قاشق مرباخوری با عسل موثر- درصورت تمایل به استفاده از دارو تماس حاصل فرمایید...
برچسبها:
گرم در آخر و خشک در اوایل آن.
افزاینده نیروی جنسی و مقوی امعا خصوصا روده کوچک.
زیاد کننده جوهر مغز.
با عسل یا شکر جهت سرفه و اعنت بر اخراج چرک ریه و تقویت باه.
مغز آن اغلظ مغز هاست و اکثار خوردن آن مولد ریاح و کشیدگی معده، مضر معده و مهیج قی.
مصلح آن در سرد مزاج ماءالعسل و در گرم مزاج سکنجبین و جلاب و پوست گرفته آن سریع العبور و با پوست آن حابس بطن و سردرد آور و مصلح آن جوارشات مسهله.
پوست سبز آن در غایت قبض و دو دانگ آن حابس اسهال کهنه و جفت آن به دستور.
روغن آن برای رشد ابروها مفید است.
برچسبها:
نگهدارنده جوهر مغز مخصوصا با نبات و مقوی بینایی.
ملین طبع و حلق.
شیره آن با شکر برای سرفه و خشونت سینه و حنجره.
برای زخم روده ها و مثانه و سوزش ادرار ناشی از تند و تیزی ادرار....
برچسبها:
مقوی اعضای رییسه مخصوصا مغز می باشد.(مخصوصا با مویز و انجیر سفید)
کوبیده آن با انجیر برای تلیین طبع مجرب
به دلیل روغنی بودن سریع فاسد می شود.
زیاد خوردن آن باعث ورم لوزه ها و زخم های دهانی وبرای گرم مزاجان مضر
اصلاح: با آب انار و سکنجبین
برچسبها:
گرم و خشک است.
رطب که تازه آن است گرم و تر است.
مصرف به اندازه آن در افراد سالم تولید کننده خون خوب است.
برای بیماری های ناشی از سردی مثل انواعی از فلج و کوفتگی مفید است.
همراه با بادام به عنوان چاق کننده و مقوی بسیار خوبی است.
210 تا بادام پوست گرفته + 42 خرمای پوست گرفته+ 21 قاشق دارچین کاملا له و 21 قسمت هر روز یک قسمت....
برچسبها:
گرم و خشک است.
تحلیل برنده مواد است.
خشک کننده رطوبات معده و مفاصل می باشد.
رقیق کننده خون است.
ایجاد حیض و عرق.
از بین برنده ضرر آب های مختلف و هوای وبایی و تعفن خصوصا با سرکه آن....
برچسبها:
مفتح سده و مقوی شهوتین طعام و باه است.
دافع مضرت هوای وبایی و طاعون و اختلاف آبها خصوصا اول ورود در شهرها خوردن خام آن با نان
مدر بول و حیض و شکننده سنگها
کاملا پخته آن کثیرالغذا و ملین طبع و مسکن ترش کردن و پخته آن با چربی دنبه جهت تنقیه سینه و شش از اخلاط لزجه
پخته آن با سرکه و یا پرورده آن با سرکه جهت یرقان و بزرگی طحال و برانگیختن اشتها و تقویت هاضمه و منع دل به هم خوردگی صفراوی و بلغمی....
برچسبها:
این گیاه نیز از خانواده بادمجان و گوجه فرنگی است.
اقسامی از آن کاملا سمی هستند.
بهترین نوع مصرف آن برشته و تنوری است.
اما مصرف آن به صورت سالاد الویه اصلا توصیه نمی شود.
جوانه ها و اطراف آنها و قسمت های سبز شده دارای مواد سمی سولانین هستند.
برچسبها:
گرم وخشک است.
مولد سودا است.
مصرف زیاد آن باعث بد رنگ کننده رخسار می شود.
باعث درد پهلو و بواسیر و برخی انواع جوش های پوستی....
برچسبها: